Пiдвiсок юв. |3692510459б|

Вес: 2.34 гр.
 
254 грн.
3692510459
Под заказ
Артикул:
3692510459б
Вес:
2.34 гр.
Код:
37539
Материал:
Серебро
Проба:
925

Нежный розовый на груди

.